Menü
Sepetim

Blog RSS Feed

01 Şub 3 Boyutlu Yazıcı Endüstrisi Spor Dünyasını Nasıl Etkiledi?
Micro 0 119
3 boyutlu yazıcı teknolojileri her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. Bu teknolojiler spor endüstrisine de farklı alanlarda yansımaya devam ediyor. Katmanlı üretimin rolünün giderek artıyor. Koşu ayakkabılarından kayak botlarına, kasklardan s..
13 Oca Peek: Yüksek Mühendislik Malzemesi
Micro 0 155
PEEK Filamenti: Endüstriyel Uygulamalar İçin Yüksek Performanslı Bir MalzemePlastik endüstrisinde gelişen teknoloji, yeni ve yüksek performanslı malzemelerin ortaya çıkmasına olanak tanımaktadır. Bu malzemelerden biri Polyether Ether Ketone, kısaca P..
07 Ara PetG Filament: Avantajları, Kullanım Alanları ve İpuçları
Micro 0 175
PETG Filament: Avantajları, Kullanım Alanları ve İpuçları3D baskı dünyasında, farklı malzemelerle çeşitli projeleri hayata geçirmek için çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Bu seçeneklerden biri de PETG filamentidir. PETG, polietilen tereftalat (PET) p..
11 Eki Kompozit Filamentler: Geleceğin Malzeme Teknolojisi
Micro 0 303
Kompozit Filamentler: Geleceğin Malzeme Teknolojisi Günümüzde, endüstrinin birçok alanında kullanılan malzemeler arasında en az iki maddenin karışımıyla üretilen kompozit filamentler çok özel bir yere sahiptir. Bu malzemelerin hafiflik, dayanıklıl..
27 Eyl 3D Baskı ile Yaşam Alanları Yaratmak
Micro 0 270
3D baskı teknolojisinin dokunduğu alanların sayısı her geçen gün artıyor. Yeni başlayanların genellikle hobicilik ile ilişkilendirdiği eklemeli imalat, derinine dalanlar için her sektörde farklı fırsatlar sunuyor. Yenilikçi gelişmelere daima açık ola..
01 Eyl Sonbahar Ruhunu Evinize Taşıyacak 8 3D Baskı Fikri
Micro 0 274
Bunaltıcı sıcaklardan sonra sonbaharın ilk günü kendini gösterdi. Bunaltıcı sıcaklardan sonra sonbaharın ilk günü kendini gösterdi. Sarı yapraklar, serin rüzgarlar ve yoğun yağmurlar ile andığımız sonbahar mevsimini evinize taşımak için 3D yazıcınızı..
Gösterilen: 1 ile 6 arası, toplam: 26 (5 Sayfa)